Leuke links om eens naar te kijken!

Video kanaal: Stemmen van toen

Verschillende video’s over het vak stemacteren. Alle grote Nederlandse namen komen voorbij! Als je geïnteresseerd bent in stemacteren of benieuwd bent hoe het wereldje werkt, dan is dit zeker een aanrader!

Cursus Stemacteren

Zou jij het ook leuk vinden om stemacteur te worden? Bijvoorbeeld commercials, bedrijfsfilms of misschien wel tekenfilms inspreken? Volg dan zeker eerst een workshop of opleiding. Bij  stemacteren.nl hebben ze korte en langere workshops op het gebied van voice-over en na-synchroniseren (“Dubben”). Barnier met z’n team zijn echt goed. Zij werken samen met prominenten zoals Beatrijs Sluijter, Willem van den Top en Ben Maasdam. Leuke, gedreven mensen met jaren ervaring het vak.

Logopedie voor stemacteurs

Alex Boon is een super docent! Zijn passie voor het vak maakt het een genot deel te nemen aan zijn workshops! Bekijk op zijn website de workshop over het “Spreekbeentje“. Een geweldig hulpmiddel bij stem- en spraaktraining.

In deze video introduceert Alex zich.

SNL - Recording session voice-over

Geweldig leuke “skit” van Saturday Night Live met onder andere Kevin Hart. Ik moet er zelf iedere keer weer om lachen 🙂

Achter de schermen bij South Park

Effe lachen 🙂 Een kort filmpje over opnames van de stemmen van South Park. Leuk om te zien hoe veel lol ze hebben in hun werk en tegelijkertijd hun professionaliteit.

Videokanaal: Bill DeWees - Amerikaans voice-over docent/stemacteur

Het zou mij niets verwonderen als hij Nederlandse voorouders heeft met zo’n achternaam.

Deze man heeft heeeeeeel veel video’s met voice-over tips. Leuk om naar te kijken. Er zitten ook uitgebreide webinars bij en interessant te zien hoe ze er in Amerika mee omgaan.